CINRE je najlepšou nemocnicou na Slovensku!

Zo všetkých ústavných zdravotníckych zariadení zaradených do prieskumu získalo najvyššie hodnotenie poistencov VšZP Centrum intervenčnej neurorádiológie a endovaskulárnej liečby (CINRE) v Bratislave.

V nemocnici CINRE napĺňame duch nášho motta: „Neustály pokrok a inovácie, najvyššia medicínska kvalita“ 24/7 nonstop liečbou najčastejších a najsmrtelnejších ochorení u nás, najmodernejšími miniinvazívnymi postupmi v kardiovaskulárnej a neurovaskulárnej medicíne. Víziu zariadenia napĺňame nielen vykonávaním množstva unikátnych medicínskych programov, ale už aj šírením dobrého mena slovenského zdravotníctva v zahraničí – veď za krátky čas sa u nás školili už špecialisti zo 14 krajín sveta. Naše veľké poďakovanie, preto patrí všetkým 160 zamestnancom CINRE, ale predovšetkým a hlavne našim pacientom. Toto mimoriadne ocenenie si veľmi vážime a zaväzuje nás robiť takúto špičkovú medicínu ďalej s prívlastkom „usmievavá“ nemocnica, kde sa robí „krásna medicína“.

Nemocnica CINRE sa špecializuje na najmodernejšiu miniinvazívnu intervenčnú liečbu kardiovaskulárnych a neurovaskulárnych ochorení. Napríklad len na mozgových tepnách v nej bolo minulý rok vykonaných cez 1000 operácií, čím sa zaradila medzi popredné najväčšie európske centrá, ktoré sa na takúto miniinvazívnu liečbu špecializujú.

CINRE je aj medzinárodným školiacim centrom excelentnosti pre viaceré nové a miniinvazívne liečebné postupy vo všetkých troch programoch neuro, kardio a angio, školili sa v ňom za 12 mesiacov od vzniku špecialisti už zo 14 krajín, ako sú Nemecko, Francúzsko, Rakúsko, Švajčiarsko, Česko, Rusko, Južná Kórea,  Singapur a ďalšie. Nemocnica CINRE je zmluvným partnerom všetkých troch zdravotných poisťovní na Slovensku a pacienti v ňom za žiadne výkony nedoplácajú.

 

foto: cinre

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *