Nemocnica CINRE u nás zavádza ďalšiu unikátnu liečbu

V bratislavskej nemocnici CINRE v dňoch 26. a 27. novembra 2020 po prvýkrát na Slovensku použil tím lekárov pod vedením MUDr. Ota Hlinomaza a MUDr. Tibora Balázsa inovatívne katétre a zariadenie ShockWave určené na rozbitie hrubých a cirkulárnych rozsiahlych nánosov vápnika (tzv. kalcifikátov) v periférnych tepnách končatín diabetikov, za účelom ich optimálneho miniinvazívneho ošetrenia.

Zároveň sa toto zariadenie a špeciálne katétre využívajúce princíp rázovej ultrazvukovej vlny (ultrazvukovej litotripsie) v Nemocnici CINRE už bežne používajú aj na liečbu a ošetrenie výrazne kalcifikovaných koronárnych tepien, pri kardiologických intervenciách na koronárnych tepnách.

Nemocnica CINRE sa špecializuje na najmodernejšiu miniinvazívnu intervenčnú liečbu kardiovaskulárnych a neurovaskulárnych ochorení v nonstop režime. CINRE je aj medzinárodným školiacim centrom excelentnosti pre viaceré nové a miniinvazívne liečebné postupy vo všetkých troch programoch neuro, kardio a angio. Nemocnica CINRE je zmluvným partnerom všetkých troch zdravotných poisťovní na Slovensku a pacienti si v nej za žiadne výkony a vyšetrenia nedoplácajú. Všetky informácie nájdete na. www.cinre.sk a na FB profile.
FOTO: CINRE


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *