Strategické odmietnutie povinného očkovania súčasnými vakcínami žiada bývalý minister financií Rakúska

Bývalý minister financií Rakúskej republiky Gernot Blümel, ktorý rezignoval na svoju funkciu pred necelým mesiacom, podrobil kritike povinné očkovanie a spôsob zápasu s Covid-19, ktorý zvolila vláda v Rakúsku, ktorej bol donedávna ešte členom. Urobil tak prostredníctvom svojho otvoreného listu. Tento „insider“ rozprúdil u našich susedov živú diskusiu o efektivite súčasných hlavných nástrojov potierania pandémie. Našim čitateľom prinášame nekrátenú verziu otvoreného listu tak, ako bol publikovaný na stránkach Parlamentu Rakúskej republiky.

Vážený pán alebo pani!

Povinné očkovanie súčasnými vakcínami Covid-19 by malo byť STRATEGICKY ODMIETNUTÉ!

1) Inzerované vakcíny sa neukázali ako „meniče hry“, pretože nechránia ani pred infekciou, ani pred prenosom vírusu.

2) Aj keď je to neustále popierané – databáza WHO (vigiaccess.org) veľmi dobre ukazuje nadpriemerný výskyt nežiaducich účinkov (už viac ako 2 500 000 (2,5 milióna!)) počas jedného roka, rovnako tak od júna 2021 alarmujúcim tempom v Rakúsku stúpa nadúmrtnosť (muži 0-64 rokov +10 %, muži nad 65 rokov + 3,9 %, ženy 0-64 rokov +6,2 %, ženy nad 65 rokov + 4,1 %), čo môže prinajmenšom súvisieť s rastúcim počtom očkovaní a treba to naliehavo preskúmať! Je tiež zarážajúce, koľko športovcov v posledných mesiacoch „úplne nečakane“ zomrelo na zlyhanie srdca – čo je zrejme len jeden z vedľajších účinkov týchto vakcín: zápal myokardu (okrem mŕtvice atď.).

3) Od začiatku bolo cieľom chrániť zraniteľné skupiny (starých, chorých, imunosuprimovaných atď.). Skutočnosť však ukazuje (štúdia Stanfordskej univerzity, USA, júl 2021), že nasledujúce vekové skupiny majú tieto miery uzdravenia:

0-19: 99,9973 %

20-29: 99,986 %

30-39: 99,969 %

40-49: 99,918 %

50-59: 99,73 %

60-69: 99,41 %

70+: 97,6 %

V akom kontexte by teda malo byť povinné očkovanie, ktoré medzitým neposkytuje takmer žiadnu ochranu (pozri infektológ Dr. Wenisch na summite o očkovaní: „Teraz vieme, že vakcíny sú také zlé, že musíme očkovať každý mesiac.“), ale ktoré so sebou nesie na 100 % vedľajšie účinky? Povinné očkovanie by malo byť zamietnuté!

4) V „Great Barringtonskej deklarácii“ už viac ako 60 000 (!) vedcov a lekárov požaduje okamžité zastavenie celosvetového masového očkovania proti koronavírusu.

5) Vakcíny sú PODMIENEČNE SCHVÁLENÉ – podmienkou pre schválenie je, že „ide o ohrozujúce ochorenie, pre ktoré v súčasnej dobe neexistuje optimálny liek“. (pozri www.ages.at) Teraz sa chystá dodávka liekov, a tak je otázka povinného očkovania rovnako vyriešená! Okrem toho, že ide o zďaleka menej ohrozujúce ochorenie, než sa predpokladalo alebo oznamovalo (pozri miera uzdravenia). Federálna vláda (Rakúskej republiky – pozn. red.) úplne zlyhala pri zvládaní pandémie, pokiaľ ide o posilnenie zdravotníckeho systému (bolo obmedzených ešte viac lôžok a personálu!), a tiež pri rozhodovaní o výlukách a všeobecných opatreniach pracovala s úplne chybnými údajmi (pozri o.i. kritiku Dvora audítorov zo septembra 2021).

Z týchto a mnohých ďalších dôvodov treba povinné očkovanie kategoricky ODMIETNUŤ!

Zdravím,

Gernot Blümel

Zdroj: Parlament.gv.at




Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *