Tri ambulancie levočskej nemocnice sú presťahované do nových priestorov

Pacienti, ktorí prichádzajú do Nemocnice AGEL Levoča, už nájdu tri najvyťaženejšie ambulancie presťahované do priestorov novej budovy pri psychiatrickom oddelení. Ide o chirurgickú ambulanciu, internú ambulanciu a všeobecnú ambulanciu pre dospelých. Nemocnica tak pokračuje vo svojich rozvojových aktivitách s cieľom modernizovať a skvalitňovať úroveň poskytovania zdravotnej starostlivosti.

„Ambulancie sú už niekoľko týždňov v nových priestoroch. Personál a pacienti sa a nimi postupne zoznamujú a adaptujú sa v nich. Dôležitá informácia pre pacientov je aj to, že tí, ktorí prichádzajú na vyšetrenie na rádiodiagnostické oddelenie, musia prejsť cez recepciu, a teda hlavný vchod novej budovy. Pri pulte im bude odovzdaný lístok s poradovým číslom,“ hovorí námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť PhDr. Beáta Ružbacká, MPH.

„Je pre nás dôležité stále vylepšovanie zdravotnej starostlivosti, a preto sme sa rozhodli priviesť do prevádzky ambulantnú časť nových priestorov. Veríme, že si naši pacienti na príjemnú zmenu postupne zvyknú. K novým ambulanciám sa dostanú po ceste na psychiatriu, prejdú okolo kvetinovej steny a veľkých francúzskych okien, za ktorými je už čakáreň všeobecnej ambulancie pre dospelých. Vo vchode vedľa sa nadchádza vstup k chirurgickej a internej ambulancii,“ informuje riaditeľ nemocnice Ing. František Lešundák.

Ordinačné hodiny jednotlivých ambulancií:
Všeobecná ambulancia pre dospelých                                07:00 – 12:00    12:30 – 15:00
Interná ambulancia                                                                07:00 – 12:00    12:30 – 15:00
Chirurgická ambulancia                                                         07:00 – 15:00
Rádiodiagnostické oddelenie                                                07:00 – 14:12    14:12 – 07:00 (pohotovosť)

Zdroj, foto: AGEL SK, TS



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *